Start > VdV Promotions > Laatste nieuws > KB stelt zicht voor

KB stelt zicht voorKB stelt zicht voor

Hallo, ik ben KB de kermisbeer en wil dolgraag net als jullie kermis vieren. Ik ben er dol op en ben tevens de Mascotte van de Nederlandse kermis. Als sympathieke, goudbruine en knuffelzachte kermisbeer kom ik ook op alle kermissen in Nederland om daar samen met jullie te genieten van alle fraaie attracties die op de kermis staan.

Als speciale verrassing deel ik een verassing uit en kun je misschien wel samen met mij in een attractie, spannend hè? Als Kermisbeer ben ik een grote kindervriend en als jullie ouders hun fototoestellen meenemen mag je natuurlijk ook met mij op de foto. Ik heb er speciaal mijn stoere rode petje voor opgezet en mijn “coole” kermistrui aangetrokken. Als KB Beer ben ik er maar wat trots op om de Mascotte van de Nederlandse kermis te mogen zijn. Ik zet altijd mijn beste beentje voor om, samen met de kermisfamilies, een kermisbezoek te maken tot een groots en gezellig feest voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich er altijd plezierig en veilig vermaakt. Vind je mij lief en wil je me graag mee naar huis nemen, bij een aantal attracties ben ik ook te winnen. Dan kun je me thuis ook nog eens knuffelen. Tot gauw!!!

Zoals u gezien heeft op de kermis in Nijmegen hoeven wij u zelden teleur te stellen want wij hebben wel 4 van deze geweldige mascottes tot onze beschikking!

Tags: kermisbeer 

DELEN

Dit artikel is door VdV Kermispromotie vervaardigd.

Terug naar boven | Vorige pagina

Gerateerde nieuwsitems

Laatste nieuws

Bart & Bibi op de kermis

Buzz Lightyear & Woody

Dora in prijs verlaagd

KB de Kermisbeer in prijs verlaagd

Meet & Greet Tommie en Elmo

Meer nieuws..

VdV Promotions..

.. heeft o.a. zorg gedragen voor:

top

down