Start > Services & verhuur > Services en verhuur > Afvalbeheersing

AfvalbeheersingAfvalbeheersing

Van vuilcontainers tot vuilnisdozen en afvalwerking. VdV draagt zorg voor de verwerking en beheersing van het afval op uw (feest)terrein.

VdV Vuilniscontainers

Onmiddels overal al bekent onze VdV vuilniscontainers met de tekst "samen houden wij de kermis schoon". Dat hebben ze dan ook afgelopen jaren bewezen! Op vele kermissen waar we de containers hebben mogen inzetten zijn de veegkosten resoluut gedaald. Daarnaast resulteerde het in een opgeruimd kermisterrein!

VdV Vuilnisdoos

Met deze gepatenteerde vuilnisdoos zijn wij koploper op het gebied van afvalverwerking op evenementen. Een goedkope en zeer eenvoudige milieuvriendelijke oplossing voor het afval van uw publiek. Na afloop kan de vuilniszak en de vuilnisdoos gescheiden worden verwerkt. De aanschafkosten van deze vuilnisdozen zijn erg laag en de mogelijkheid bestaat deze te bedrukken met uw eigen tekst en/of reclame. Opslagruimte is eveneens beperkt. Doosje vouwen, zak erin en klaar, eenvoudiger kan het eigenlijk niet. Snel, goedkoop en doeltreffend!

VdV Kermispromotie denkt met u mee.

Afvalverwerking

Wij kunnen voor u de gehele afvalzorg voor uw kermis uit handen nemen. Door bewuster met het afval om te gaan en dit gescheiden te verwerken levert u als organisator een enorme besparing op. Daarnaast werkt U als gemeente mee aan een schoner milieu. Wij kunnen alle maten afvalcontainers, perscontainers en papiercontainers leveren. Ook is het vegen van uw kermisterrein één van de opties die wij u kunnen bieden. Graag brengen wij een gedetailleerde offerte uit voor deze service.

Fotoalbum

AfvalcontainersEvenementen reinigingEvenementen reinigingEvenementen reinigingPapier containerPers containerVdV Vuilniscontainer

Terug naar boven | Vorige pagina

Gerateerde nieuwsitems

Nieuw voor 2011: KermisWatch

Nieuw verhuurmateriaal

Laatste nieuws

Bart & Bibi op de kermis

Buzz Lightyear & Woody

Dora in prijs verlaagd

KB de Kermisbeer in prijs verlaagd

Meet & Greet Tommie en Elmo

Meer nieuws..

VdV Promotions..

.. heeft o.a. zorg gedragen voor:

top

down