Start > Services & verhuur > Services en verhuur > KermisWatch

KermisWatchKermisWatch

Beveiliging van uw kermis was nooit zo snel, slim en voordelig met dit unieke systeem dat speciaal is ontwikkeld voor evenementen en kermissen.

Helaas is de criminaliteit een steeds vaker wederkerend onderdeel van de maatschappij. Tezamen met een grote publieksdichtheid kan dit de sfeer op een kermis benadelen en in het slechtste scenario het geheel doen laten aflasten. In samenwerking met de firma Rentall hebben wij hiervoor een oplossing gevonden in de vorm van Crowd Management en/of Crowd Control. Wij kunnen een tijdelijk CCTV systeem inzetten op uw kermis. Dit bestaat o.a. uit zgn. Dome Camera's en is indien gewenst ook nog uit te breiden met een videoserver welke alle beelden opslaat. Dit alles wordt gemonteerd op/in een mobiele uitkijk of controle unit. Ten alle tijden kunt U geheel vrijblijvend informeren naar het inzetten van een dergelijk systeem op uw kermis of evenement.

KermisWatch brochure

Bekijk of download via onderstaande link de KermisWatch brochure. Adobe Reader is hiervoor vereist. Beschikt u hier niet over, klik dan hier om het programma gratis te downloaden.

Download KermisWatch brochure

Voorstel KermisWatch

Starttarief voor uw kermis/evenement met 1 KermisWatch: € 2250,-

Per KermisWatch extra: € 600,-

Het aantal in te zetten KermisWatches is afhankelijk van de situatie. Onze inschatting is dat met 4 tot 6 KermisWatches een redelijk groot kermisterrein bewaakt kan worden.

De KermisWatch wordt per situatie ingeregeld door speciaal hiervoor opgeleide medewerkers. Daarnaast staan de KermisWatches in continue verbinding met een speciaal beveiligde server.

Wij maken voor u graag een passende en vrijblijvende offerte op maat.

Voor informatie kunt u mailen naar: info@kermispromotie.nl.

Terug naar boven | Vorige pagina

Gerateerde nieuwsitems

Nieuw voor 2011: KermisWatch

Nieuw verhuurmateriaal

Laatste nieuws

Bart & Bibi op de kermis

Buzz Lightyear & Woody

Dora in prijs verlaagd

KB de Kermisbeer in prijs verlaagd

Meet & Greet Tommie en Elmo

Meer nieuws..

VdV Promotions..

.. heeft o.a. zorg gedragen voor:

top

down